12 artikelen

Romantische balconette bh’s

Bh’s: We kunnen er geen genoeg van krijgen! Naast push-up bh’s, t-shirt bh’s, beugel bh’s en sport bh’s is er ook de balconette bh. De balconette bh is weer een tikkeltje anders dan alle andere bh’s! Dit type bh is namelijk extra sensueel en verleidelijk.

Inhoudsopgave

Mooie rondingen
Een decolleté als eyecatcher
Perfect alternatief
Ontdek het aanbod van LASCANA

Mooie rondingen

De balconette bh is vernoemd naar een balkon. Dit type bh zit namelijk als een balkon om de borsten heen, waardoor het mogelijk wordt om een mooi, diep decolleté te creëren. Een balconette bh bedekt de borsten dan ook een stuk minder dan een ‘normale’ bh. De borsten worden prachtig gelift doordat de steun van onderen komt. Niet alleen de borsten, maar ook de schouders en hals komen extra mooi uit door middel van de balconette bh. Dit komt doordat de bandjes wat verder uit elkaar staan, waardoor deze zones beter zichtbaar zijn. Het grote voordeel van de balconette bh ten opzichte van een ‘normale’ bh is het feit dat de balconette bh onzichtbaar blijft onder je kleding. Dit laat een hoop aan de verbeelding over.. Deze eigenschappen van de balconette bh zorgen natuurlijk voor een super sexy effect!

Een decolleté als eyecatcher

Een balconette bh zorgt er dus voor dat jouw borsten goed opvallen, ze worden een echte eyecatcher! Zorg er echter wel voor dat de diepte van je decolleté past bij de gelegenheid. Zo is een diep decolleté tijdens het stappen een beter idee dan op kantoor!

Perfect alternatief

De sexy, liftende eigenschappen zorgen ervoor dat de balconette bh hét perfecte alternatief is voor de push-up bh. In de online shop van LASCANA vind je onder andere zwarte balconette bh’s en balconette bh’s met kant. Verras je partner met een mooie balconette bh tijdens speciale gelegenheden. Dit zal een perfect cadeau zijn voor de feestdagen!

Ontdek het aanbod van LASCANA

Ontdek de allermooiste lingerie bij LASCANA. Naast balconette bh’s vind je schitterende bh’s van topmerken als Calvin Klein, Bench, Buffalo London en bruno banani.