61 artikelen

Tips en trends rondom T-Shirt bh’s– LASCANA

Ze zijn essentieel voor vrouwen: bh’s zijn onderdeel van elke outfit. Hieronder vallen natuurlijk ook de specifieke T-Shirt bh’s. Het woord bh klinkt netjes en bescheiden. Maar tegenwoordig maken de effen en fijne patronen de nieuwe modellen een echte highlight. Bh’s zijn tegenwoordig niet alleen meer een goede steun onder lichaamsgetekende kleding en delicate stoffen, maar steunen je ook bij het sporten en dragen zeker bij als romantische verleider in de avond. Een echte all-rounder.

Inhoudsopgave

De typische T-Shirt bh: dit onderscheidt ze
De verschillende soorten T-Shirt bh’s
1. Sportieve stijlen
2. Fijne punt en plat borduurwerk
3. Modieuze patronen
4. Kleuren die altijd kunnen
De perfecte maat van je bh
Uitstekende materialen voor comfort
Conclusie: de opvallende onopvallende T-Shirt bh

De typische T-Shirt bh: dit onderscheidt ze

T-Shirt bh’s zijn dé favorieten om te dragen onder kleding van stoffen als zijde, chiffon of satijn, omdat ze niet doorschijnen. Deze bh’s zijn in essentie erg glad en laten strakke kleding er super vrouwelijk uit zien. Een groot voordeel van de T-Shirt bh is dat het ervoor zorgt dat outfits wat terughoudender zijn onder bepaalde omstandigheden. Of je nu aan het werk bent in een blouse, op een zomerse avond een zijden avondjurkje draagt of wanneer je een T-Shirt draagt naar je schoonmoeders verjaardag, de T-Shirt bh zal altijd aan zijn verwachtingen voldoen en onzichtbaar blijven onder je kleding. Dus breng meer klasse in je look en zorg ervoor dat je er competent en fatsoenlijk uit ziet door middel van deze bh. De strijkmodellen zijn populair voor het dagelijks leven. De strapless bh's en in bustier vorm zijn perfect om te dragen tijdens het sporten omdat ze een betrouwbare steun bieden.

De verschillende soorten T-Shirt bh’s

1. Sportieve stijlen

Hou je van ongecompliceerde lingerie? In dat geval zal een puristische bh het beste bij je passen. Modellen met brede bandjes en zonder bandjes zijn erg comfortabel en kunnen aangepast worden aan fitness, joggen of zelfs een tenniswedstrijd. Deze soort bh zit strak onder je top waardoor hij niet af zal zakken. De elastieken materialen van de bh’s zijn speciaal gekozen voor het sporten. De sportieve T-Shirt bh’s zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De beugel bh’s met cups en dunne bandjes vormen een betrouwbare partner voor elke dag. De normale cups zijn meestal versterkt door een kleine pad, maar deze bh’s zijn ook verkrijgbaar zonder vulling. Wanneer deze bh’s zijn versterkt met wijdere bandjes en ondersteunende naden, vallen ze perfect onder een top en zal deze bh steun bieden op de juiste plaatsen.

Bekijk ook onze collectie sport bh's.

2. Fijne punt en plat borduurwerk

Een beetje versiering van de bh is zeker aan de orde bij deze soort. Je vrouwelijke kant wordt extra benadrukt door een bh met een beetje decoratie. Daarom zijn er ook T-Shirt bh’s ontworpen met subtiele details bij de hals, welke perfect passen onder shirts, blouses en jurken. Vooral voor vrouwen met een kleinere buste is dit model perfect, omdat een subtiele stoffering en elegante bandjes perfect passen bij een kleinere cupmaat. Als je verlangt naar meer sexy lingerie en elegantie, kunt u kiezen voor modellen met glinsterende elementen of bogen in het midden van de bh.

3. Modieuze patronen

De vrouwen die kiezen voor T-Shirt bh’s moeten de modellen met printjes of verfijnde designs niet vergeten. Het hebben van subtiele rondjes, kleur-gematchte strepen en/of charmante bloemen op je bh is erg vrouwelijk. Deze modellen passen het beste onder shirts die niet doorzichtig zijn. Een donker shirt maakt het dragen van deze bh’s nog idealer, want het patroon van de beha kan zo niet gezien worden door het shirt heen, waardoor de uitstraling niet verstoord wordt.

Op zoek naar bh's met nog iets meer versiering en details? Bekijk dan ook eens onze balconette bh's en kwart cup bh's.

4. Kleuren die altijd kunnen

Naast de klassieke tonen wit, zwart en beige zijn pastelkleuren helemaal hot. Pastel roze of zachtblauwe bh's zijn de must haves. Maar ook de meer intensere kleuren stralen charme uit: natuurlijk bruine tonen, bes-kleurige nuances en intens nachtblauw zijn elegant en wonderlijk chique kleuren voor een bh. Deze stijl is in het specifiek modieus wanneer je de kleurenkeuze past bij je kledingstijl. Onder een bordeauxrode, zijden blouse staat een wat brossere beha super goed; net als onder zwart of donkerblauw. Tip: onder een witte top zie je een lichaamsgekleurde bh van linnen minder goed dan een witte variant.

De perfecte maat van je bh

Om de perfecte maat van je bh te bepalen, zullen de borstwijdte en cupmaat op de juiste manier gemeten moeten worden. Wanneer je gebruikmaakt van een meettape, kun je heel precies je onderwijdte bepalen. Hiervoor moet je de meettape wel onder direct onder de borst leggen en deze strak aantrekken. Voor het meten van de cupmaat kies je het meest omvangrijke gedeelte van de borst als basis. Je kan de correcte data met bijpassende maat lezen in deze tabel. Bij een passende maat bh moeten de borsten niet in of uit de schacht kunnen wiebelen. De buste moet volledig bedekt worden.

Uitstekende materialen voor comfort

Synthetische materialen hebben iets meer voordelen dan natuurlijke materialen. Synthetische bh’s zijn minder gecompliceerd en blijven ook langer mooi. Daarbij komt dat ze makkelijker schoongemaakt kunnen worden én ze drogen sneller. Aan de andere kant, katoenen bh's zijn erg prettig voor de huid én voelen comfortabeler aan. Katoenen bh’s worden niet ‘zacht’ wanneer ze in aanraking met de huid komen. Dit zorgt ervoor dat ze geschikter zijn voor de opvulling van de cup. Microvezel bh's zijn vaak wat stabieler doordat hij wat elastischer is. Om je bh’s mooi te houden kun je deze het beste in de wasmachine wassen. Tip: een waszak voorkomt dat je lingerie beschadigd raakt in de wasmachine. Laat de wasmachine hierbij niet spinnen, dit kan er juist voor zorgen dat je bh beschadigd raakt. Voor fijne modellen wordt een handwas aangeraden. Duw de bh voorzichtig in een handdoek en hang hem hierna op om te drogen.

Conclusie: de opvallende onopvallende T-Shirt bh


  • De T-Shirt bh valt niet onder dunne materialen en strakke kleding.
  • De ondersteunende pasvorm zorgt ervoor dat de T-Shirt bh functioneel is voor hardlopen of sporten in de sportschool.
  • Subtiele versieringen, zoals glittertjes en strikjes, maken de T-Shirt bh sexy.
  • Deze bh’s kunnen het beste worden gewassen met een programma voor fijne was, het liefst in een waszak en zonder de wasmachine te laten spinnen.