Sexy lingerie
NAAR BOVEN

Sexy lingerie

Vrouwelijkheid en verleiding met sexy lingerie

Het erotisch karakter

Lingerie is van oorsprong een Franse term en heeft de betekenis van ondergoed, per definitie voor vrouwen. Lingerie is verkrijgbaar in vele soorten en maten en met name in de westerse culturen wordt het erotisch karakter van lingerie belangrijker en vanzelfsprekender. Het functionele aspect is op de tweede plaats gekomen. Het doel van verleiding en een sexy uitstraling staat voorop. In de webshop van LASCANA vind je een groot aanbod sexy lingerie en lingeriesets. Verras je partner met een nieuwe set spannend ondergoed die je figuur mooi laat uitkomen of kies een push-up beha met transparante delen en een bijpassende sexy kanten slip.

De invloed van mode-iconen

Het erotische karakter van lingerie is pas echt opgekomen in de 20e eeuw, toen synthetische stoffen als nylon, viscose en lurex populair werden voor het ondergoed. Voorheen werd lingerie namelijk alleen vervaardigd van natuurlijke materialen. Voor de Verlichting en de Industriële Revolutie bedekten vrouwen hun lichaam met korsetten en vele lagen kleding. Daarna veranderde de positie van de vrouw en daarmee ook het dragen van kleding en lingerie. In de jaren vijftig werd het taboe op lingerie verbroken door de filmmaatschappijen. Echter droegen vrouwen geen lingerie in het openbaar, alleen in films was het gepast. Hollywood staat bekend om de rich & famous en de invloed van glamour en status werd belangrijker bij de vrouwen. Jonge vrouwen lieten zich inspireren door mode-iconen als Marilyn Monroe en Audrey Hepburn, met hoog opgetrokken borsten en kanten slips. Door de invloed van de Hollywood filmsterren en mode-iconen is mooie lingerie door de jaren heen steeds populairder en bovendien sexyer en erotischer geworden. De seksuele taboes werden verbroken en de dameskleding en met name het lingerie werd verleidelijker.

Sexy lingerie

Vrouwen met sexy lingerie willen mannen verleiden, hun mooie figuur benadrukken en/of het vrouwelijke gevoel creëren. Sexy lingerie is verkrijgbaar is vele kleuren en pikante uitvoeringen met versieringen als strikjes, strasstenen en kanten werkjes. Breid je lingeriecollectie uit met onder andere sexy transparante push-up beha’s, kanten brazilian slips, kanten strings, spannende jarretelkousen en stringbody’s.

  • Push-up beha. Wil je een sexy decolleté creëren? Ga voor een push-up beha, ook wel de maximizer genoemd. Je borsten worden opgetild voor een nog sexier uitstraling. Voor extra erotiek zijn er transparante en kanten varianten verkrijgbaar met diverse versieringen.
  • Brazilian slip. Een brazilian slip is een slip met een lager model. De billen worden half bedekt, waardoor je een sexy achterwerk creëert.
  • Kanten string. De string is sinds de jaren zeventig een van de meest populaire lingeriestukken bij vrouwen. Strings zijn in allerlei uitvoeringen te krijgen, van kleine modellen tot bredere elegante varianten. Voor een sexy look is de kanten string geschikt. Deze is naast sexy ook zeer stijlvol
  • Jarretelkousen. Jarretelkousen zijn sexy kousen die door middel van jarretel gordels aan het ondergoed vastzitten en dus onmogelijk kunnen afzakken. De kousen geven je benen een elegante uitstraling.
  • Stringbody. Een stringbody bestaat uit één geheel, waarbij de beha en de slip aan elkaar vastzitten. Een stringbody kent verschillende varianten, van een elegant badpakmodel tot een kleiner model van erotisch kant met een zeer kleine verbinding tussen de beha en de slip.