28 artikelen

De sport bh

De voordelen van een sport bh

De sport bh is een bh die speciaal ontwikkeld is ter ondersteuning van de borsten bij het sporten. Een sport bh is niet alleen comfortabel tijdens het sporten, maar biedt ook veel andere voordelen. Sporten zonder een goede sport bh kan tot gevolg hebben dat de borsten gaan hangen. Dit komt doordat het bindweefsel mee rekt tijdens het sporten. Als bindweefsel eenmaal uitgerekt is, herstelt dit niet meer. Daarom is het ontzettend belangrijk om een goede sport bh te dragen. Een goede sport bh ademt, geeft bewegingsvrijheid en rekt mee.

De perfecte sport bh maat

Het lichaam van iedere vrouw is anders en iedere vrouw sport op een andere manier. Daarom is het belangrijk om een sport bh te vinden die bij jou past. Grotere borsten hebben meer ondersteuning nodig dan kleinere borsten. Sport bh’s bieden verschillende ondersteuning. Je hebt sport bh’s met low support, medium support en high support. Low support sport bh’s zijn geschikt voor sporten met lage intensiviteit, zoals yoga of golf. Medium support sport bh’s zijn weer geschikt voor intensievere sporten en bieden daarom ook meer ondersteuning dan een low support sport bh. Deze zijn erg geschikt voor sporten als dansen of fietsen. Ten slotte heb je de high support sport bh, deze is geschikt voor sporten waarbij je veel ondersteuning nodig hebt in je sport bh. Mooie voorbeelden van zulke sporten zijn tennis of hardlopen. Voor wat extra effect rond je borsten kun je ook een push up sport bh overwegen.

De stof van een sport bh

Ademende materialen zijn de beste materialen die je kunt dragen tijdens het sporten. Als je aan het sporten bent, zweet je snel. Kies daarom nooit voor een puur katoenen sport bh, deze absorbeert namelijk zweet. Dan blijft je lichaam nat en daalt je lichaamstemperatuur. Een elastische stof zorgt ook voor meer bewegingsvrijheid tijdens het sporten.

Het design van een sport bh

Een sport bh hoeft niet alleen een praktisch, comfortabel kledingstuk te zijn, maar kan ook een modieus en leuk item zijn. Sport bh’s komen in veel verschillende stijlen. Je hebt natuurlijk gewoon simpele, effen sport bh’s, die zijn altijd goed en makkelijk te combineren. Sport bh’s komen ook in leuke printjes die de sportoutfit wat extra opfleuren. Je kunt ook spelen met de vorm van een sport bh. Je hebt simpele sport bh’s, waarvan de bandjes hetzelfde zitten als van een normale bh, maar je hebt ook sportbh’s met bijvoorbeeld een gekruiste rug. Met een sport bh kun je dus alle kanten op als het gaat om het design.

Hoe draag je een sport bh?

Een sport bh kun je op veel verschillende manieren dragen, het is de basis van een perfecte sportoutfit. In de zomer is enkel een sport bh genoeg om bijvoorbeeld in hard te lopen. Op koudere dagen kun je er een leuk trainingsjack of sweater overheen dragen. Voor in de sportschool is een sport bh met een tanktop of T-shirtje voldoende.

Een sport bh heeft ontzettend veel voordelen en kan dus zeker niet ontbreken als je een sportende vrouw bent. Bij LASCANA kun je gemakkelijk jouw perfecte sport bh online vinden./p>