Betaalmogelijkheden

iDEAL

Met iDEAL kun je snel, veilig en eenvoudig betalen. Het bedrag wordt van je rekening afgeschreven zodat je betaling direct is afgehandeld. Als je (een deel van) je bestelling retourneert, storten we het bedrag uiteraard zo snel mogelijk terug op je rekening. Heb je nog een rekening die je aan LASCANA moet betalen? Log in op Mijn LASCANA om via Mijn Klantenrekening het openstaande bedrag rechtstreeks te betalen met iDEAL.

Betalen in termijnen

Bij LASCANA kun je kiezen om te betalen in termijnen. Met deze betaalwijze kies je voor gespreid betalen en bepaal je voor een groot deel zelf in welk tempo je betaalt. Wil je gebruik maken van deze betaalmethode? Kies in de winkelmandje voor Maandelijkse termijnen. Meer informatie over deze betaalwijze en het maken van een proefberekening vind je via Betalen in termijnen.

Achteraf betalen

Met een acceptgiro betaal je het volledige bedrag in één keer binnen 14 dagen nadat je bestelling is bezorgd. Maak het bedrag onder vermelding van je klantnummer via internetbankieren over naar IBAN-nummer NL30INGB0007206580 t.n.v. LASCANA in Tilburg. Je vindt de betaalgegevens ook op de leverbon die via mail of met je bestelling wordt meegestuurd.

Betaalmethode ontbreekt?

Soms ontbreekt tijdens het afrekenen de betaalmethodes betalen in termijnen of achteraf betalen of vragen we je om een vooruitbetaling. Dat hangt af van je individuele situatie, de waarde van je bestelling, wat je bestelt of hoe lang je al klant bent.


 Terug naar Betalen & geldzaken