Betalen in termijnen

Bij LASCANA kun je de meeste bestellingen vanaf € 45,- in termijnen betalen. Zo betaal je gespreid en bepaal je voor een groot deel zelf in welk tempo je betaalt.

In Mijn LASCANA vind je op elk gewenst moment een actueel rekeningoverzicht met o.a. het totaal te betalen bedrag en het minimaal te betalen termijnbedrag.

Zo werkt het

Om in termijnen te betalen, kies je in je winkelmandje voor de betaalmethode 'Maandelijkse termijnen'. Na het afronden van je bestelling sturen we je een bevestiging met daarop alle kredietinformatie. Wanneer je saldo is afgelost, kun je indien gewenst de kredietrekening opzeggen. Kort na ontvangst van je bestelling ontvang je per e-mail of per post een rekeningoverzicht. Hierop staat het totaal te betalen bedrag, het maandelijkse termijnbedrag en je persoonlijke bestedingsruimte.

Maandbedrag berekenen

Gebruik onze rekenhulp om vrijblijvend het maandbedrag, de looptijd en de verwachte kosten van betalen in termijnen te berekenen. Vul de waarde van je bestelling in en onze rekenhulp informeert je meteen over het minimaal te betalen maandbedrag en de bijbehorende looptijd. De hoogte van je minimale termijnbedrag is afhankelijk van de waarde van je bestelling. Het is op elk moment mogelijk om een hoger termijnbedrag naar ons over te maken. Zorg altijd dat je maandbedrag past binnen je budget.

Inkomens- en lastentoets

Het is onze plicht te zorgen dat je maandelijkse betalingsverplichtingen passen binnen je budget. Bij de aanvraag van een krediet toetsen we daarom je kredietwaardigheid. Bij een saldo vanaf € 250,- kunnen we je enkele vragen stellen over je inkomen en vaste lasten.

Herroepingsrecht

Maak je gebruik van het herroepingsrecht en heb je gekozen voor betalen in termijnen? Dan wordt het aankoopbedrag van het betreffende artikel uiteraard op je kredietrekening in mindering gebracht. Wanneer je de gehele overeenkomst herroept, dan wordt de kredietovereenkomst ook automatisch ontbonden.


 Terug naar Betalen & geldzaken