Het merk Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een bekend Amerikaans merk, dat niet meer weg te denken is uit de modewereld. De merknaam is vernoemd naar de oprichter zelf; Tommy Hilfiger. Tommy is geboren op 24 maart 1951 in de modestad New York. Ondanks dat de ouders van Tommy Hilfiger wilden dat hij ging studeren aan de universiteit besloot hij dit niet te doen en dit geld juist te besteden aan het openen van een winkel. In 1969, toen hij nog op de middelbare school zat, opende hij deze winkel. Hij kocht kleding op, die hij vervolgens weer verkocht in zijn eigen winkel. Doordat hij ontevreden was over de kwaliteit van deze kleding besloot hij zelf kleding te gaan ontwerpen. Dit maakte hem zo gelukkig dat hij wist dat hij dit altijd wilt blijven doen. In 1977 moest zijn winkel dicht. Dit liet Tommy inzien dat hij zich ook moest gaan verdiepen in de bedrijfskant van de modewereld. In 1979 begon hij een bedrijf genaamd Tommy Hill, waar hij begon met het op de markt brengen van Tommy spijkerbroeken. Uiteindelijk richtte hij in 1985 het merk Tommy Hilfiger op. Vanaf hier begon het wereldwijde succes van het merk.

Inhoudsopgave

Tommy Hilfiger uitstraling
Tommy Hilfiger duurzaamheid
Tommy Hilfiger bij LASCANA

Tommy Hilfiger uitstraling

Het merk Tommy Hilfiger staat bekend om de Amerikaanse look and feel van de kleding. De kleding is een combinatie van een sportieve, maar toch luxe uitstraling. Het merk wordt gezien als een luxeproduct, omdat de kwaliteit van de kleding hoog is en het merk een goed imago met zich mee draagt. Kijkend naar de prijs valt het merk in het middensegment. Hierdoor is het merk toegankelijk voor een grote groep mensen.

Tommy Hilfiger duurzaamheid

Tommy Hilfiger is een modemerk dat niet stilstaat als het aankomt op duurzaamheid en werknemersrechten. Het merk vindt het belangrijk niks te verspillen en is open over hoe zij zich non-stop willen verbeteren op gebied van duurzaamheid en eerlijke productie. Zo is de kleding van Tommy Hilfiger gemaakt van duurzaam katoen en wilt Tommy Hilfiger dat kleding van het merk alleen afkomstig is uit fabrieken waar betrokkenheid en de rechten van de werknemers voorop staat. Dus shop je Tommy Hilfiger, shop je voor een betere wereld.

Tommy Hilfiger bij LASCANA

Ontdek het damesmode assortiment van Tommy Hilfiger bij LASCANA. In het assortiment vind je badmode, lingerie en nachtmode terug. Elk product van het merk Tommy Hilfiger is te herkennen aan het rood, wit, blauwe logo van het merk of de merknaam zelf, die op de kleding staan. De badmode van Tommy Hilfiger heeft een sportieve uitstraling en zit ook nog eens heel comfortabel. Je vindt zowel bikini’s als badpakken van Tommy Hilfiger. Bij het nachtmode assortiment kun je een keuze maken uit sweaters tot en met nachthemden. Ook binnen het lingerie assortiment is er een brede keuze. Zo zijn er bh’s van Tommy Hilfiger, maar ook topjes, slips en strings. Shop nu jouw Tommy Hilfiger items bij LASCANA.