222 artikelen

Voel je prettig in vrouwelijke slipjes

Pasvorm en comfort

Aangezien een slip dicht op de huid wordt gedragen, is het belangrijk dat je ondergoed een goede pasvorm heeft en comfortabel zit. Dat wil zeggen, geen vervelende schurende randen en naden en niet te strak of te groot. De stoffen zijn meestal zacht en rekbaar. Wij adviseren je te kiezen voor ondergoed dat vervaardigd is van elastische materialen. Het gehalte hiervan varieert tussen de 3% en 10%. Hoe hoger het percentage, hoe elastischer het ondergoed is. De voordelen hebben voornamelijk betrekking op het betere comfort van de stoffen.

De laatste jaren is corrigerend ondergoed toegenomen. Zowel beha’s als slips zijn steeds vaker te verkrijgen in corrigerende modellen. Zo zijn er hoog opgesneden slips, speciaal om brede heupen minder breed te laten lijken door optisch je benen te verlengen. Ook bestaan er slips, meestal hipsters en boxers, die zijn afgewerkt met een brede tailleband voor een corrigerende werking aan de voor- en achterzijde.

Functioneel en trendy ondergoed

Lingerie had vroeger als voornaamste functie delen van het lichaam te bedekken en eventueel te corrigeren. Zo was het korset een type ondergoed dat door veel vrouwen werd gedragen, al 3000 jaar voor Christus. Het bedekte een groot oppervlak van het bovenlichaam en bovendien liet het je figuur mooi uitkomen, voornamelijk door de taillering. Tegenwoordig is ondergoed niet meer alleen functioneel, maar ook modieus en trendy. De katoenen stoffen worden achterwege gelaten en hebben plaats gemaakt voor synthetische stoffen als nylon en lycra. Ook zien we meer kleuren, patronen, versieringen en sexy slips.

Welke slip kies jij?

Als je een nieuwe slip zoekt, dan heb je bij LASCANA keuze uit honderden verschillende varianten. Welk type slip je ook het fijnst vindt, of het een string, een hipster of een boxer is, er zit ongetwijfeld iets voor jou tussen in het grote assortiment. We hebben traditionele witte en zwarte slips, die onverminderd populair blijven, maar ook kleurrijke varianten met eventueel patronen en kant zijn verkrijgbaar. Sommige vrouwen houden van kleine slips, anderen kiezen liever voor heupmodellen en hipsters. We hebben het allemaal bij OTTO. Zodra je mooie slipjes hebt gevonden, kan je ze eenvoudig online bestellen in onze webshop en worden ze enkele dagen later bij je thuis bezorgd!