Tips en trends rondom bh’s

Inhoudsopgave

Niet de grootte telt, maar de verpakking
Type A: kleine borsten (cup AA tot B)
Type B: middelgrote borsten (cup B tot D)
Type C: grote borsten (vanaf cup D)
Het bepalen van je bh-maat: Met deze tips slaag je
Problemen met de pasvorm? Zo past jouw bh goed
Bh’s online kopen bij LASCANA

Niet de grootte telt, maar de verpakking

Je hebt nieuwe lingerie besteld. Vol vreugde open je het pakje. Uit verpakking komt een kleine, maar fijne selectie van verschillende bh’s tevoorschijn. De modellen moeten er niet alleen mooi en elegant uitzien, maar ook perfect passen. Daarom probeer je de bh’s aan. De push-up bh tovert direct een prachtig decolleté. In een bh met voorgevormde cups voel je je heel comfortabel en worden je borsten subtiel gemodelleerd. De kanten balconette bh geeft je een verleidelijke look. Welke bh voor jouw borsten geschikt is en hoe je jouw bh-maat kunt bepalen, lees je hier.

Type A: kleine borsten (cup AA tot B)

Normaliter ondersteunt een bh de borsten en geeft deze grip. Bij vrouwen met een kleine cupmaat zijn deze functies echter niet van belang. Hier draait het vooral om het model en decoratieve doeleinden. Kleine borsten komen bijvoorbeeld in een bh zonder beugel, triangel bh, bandeau bh of een bralette prachtig uit. Beugel bh’s geven de borsten een mooie vorm. Voor iets meer volume kun je kiezen voor voorgevormde bh’s die zich kenmerken door licht verstevigde cups. Wil het optische laten lijken alsof je een paar cupmaten meer hebt? Ga dan voor een push-up bh

Type B: middelgrote borsten (cup B tot D)

Bij vrouwen met een gemiddelde borstomvang ziet bijna elk model bh er flatterend uit. Jouw persoonlijke voorkeuren zijn vooral van belang. Is de ondersteunende rol van bh’s voor jou belangrijk? Dan zijn bh’s met beugel of voorgevormde bh’s zoals T-shirt bh’s een geschikte keuze. Zij vormen de borsten en geven ze een natuurlijke ronde vorm. Wil je een nog natuurlijker decolleté? Kies dan voor een bh zonder beugel. De softcups zorgen voor een zeer comfortabel gevoel. Zelfs in een strapless bh zijn middelgrote borsten in goede handen. Dit model biedt je voldoende steun en is onmisbaar wanneer je een strapless top draagt. Ook geschikt is een balconette bh. Deze lift de buste lichtjes wat er bij tops met een lage halslijn heel vrouwelijk uitziet. Met een push-up bh zorg je voor meer volume.

Type C: grote borsten (vanaf cup D)

Voor vrouwen me