151 artikelen

Bh’s zonder beugel

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel soorten bh’s waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk wil je dat je lingerie er mooi uitziet, maar comfort staat voor velen op de eerste plek. Vooral bij bh’s is het van groot belang dat de pasvorm goed is, de bh goed aansluit en dat je geen last krijgt van randjes die langs de huid snijden. Ben je op zoek naar een bh die de decolleté perfect laat uitkomen, maar ook erg comfortabel is? Dan ben je bij LASCANA aan het juiste adres! Niet iedereen vindt het prettig om een beugel bh te dragen. Toch is het belangrijk dat je borsten de juiste ondersteuning krijgen. In dit geval kun je kiezen voor een bh zonder beugel, die net zo veel ondersteuning biedt als een beugel bh. Maar hoe geeft de beugelloze bh dan steun? Dit gebeurt door de stof van de bh zelf. Wanneer de pasvorm goed is zal de bh je optimale vrijheid en perfecte steun bieden. Ook zal de pasvorm van de beugelloze bh beter worden zodra de bandjes op de juiste hoogte versteld zijn.

Inhoudsopgave

Voor wie is een bh zonder beugel geschikt?
Welke soorten beugelloze bh’s zijn er?
Laat je inspireren bij LASCANA

Voor wie is een bh zonder beugel geschikt?

Een beugelloze bh is vooral geschikt voor:
• Vrouwen waarvan de borsten wat verder uit elkaar staan
• Vrouwen die een wat forser postuur hebben, waarbij een beugel bh in de huid snijdt. Een beugelloze
• Vrouwen die liever wat extra comfort en ondersteuning hebben
• En natuurlijk vrouwen die een beugelloze bh simpelweg mooier en/of prettiger vinden!

Welke soorten beugelloze bh’s zijn er?

Onder bh’s zonder beugel vallen allerlei soorten verschillende bh’s:
• Trend van het moment: De bralette! Deze triangelvormige bh is ontzettend hip en uiteraard verkrijgbaar bij LASCANA.
• Naadloze bh’s. Door middel van een naadloze bh ervaar je extra comfort.
• Bustiers. Een bustier is wat langer dan een normale bh. Hierdoor heeft hij een corrigerende werking en zit kleding nét wat mooier!
• Bandeau bh’s. De bandeau heeft geen schouderbandjes, waardoor je dit type bh goed kunt dragen onder een strapless top.
Ondanks dat de beugelloze bh niet specifiek een sport bh is, kun je dit type bh wel heel goed dragen tijdens het sporten!

Laat je inspireren bij LASCANA

LASCANA heeft een groot aanbod aan beugelloze bh’s van topmerken als Triumph, Puma, sloggi, Calvin Klein, Bench en Buffalo London. Ook vind je bij LASCANA prachtige push-up bh’s, beugel bh’s, balconette bh’s en t-shirt bh’s.