16 artikelen

Tips en trends rondom bh-accessoires

Inhoudsopgave

Kleine hulp met een groot effect
Bh-accessoires: beschikbare musthaves
1. Bh-bandjes en -verlengers
2. Kleef-bh’s en nippies
3. Bh-siliconen en inlays
4. Clips en tapes
Vijf trucs voor de perfecte pasvorm van de kleef-bh
Conclusie: kleine hulpjes voor verfijnde outfits

Kleine hulp met een groot effect

De bruiloft van je beste vriendin vindt volgende week al plaats. Je hebt de perfecte jurk al gevonden. Maar heb je ook al een bh gevonden welke echt goed past? Maak gebruik van praktische bh-accessoires en profiteer van het voordeel van kleine hulpjes zoals kleef-bh’s, bh-extensies enzovoorts. Met een paar kleine trucjes zorg je ervoor dat je bh onder elk kledingstuk onzichtbaar wordt. Hier ervaar je welke verscheidene bh-accessoires er zijn, in welke situatie deze bijzonder belangrijk zijn en hoe je deze het beste gebruikt.>

Bh-accessoires: beschikbare musthaves

Bh’s zijn in het dagelijks leven onvervangbaar voor iedere vrouw. Een goede pasvorm van het ondergoed is voor het draagcomfort en voor het gehele welbevinden bijzonder belangrijk. Of het nu gaat om het verlengen, verkorten, aan elkaar plakken of het verbergen – de bh-accessoires zorgen ervoor dat je bh goed zit en zo goed als onzichtbaar is onder jurkjes, jumpsuits en shirts. Laat je inspireren door het brede assortiment en vind de bijpassende bh-accessoire voor jouw behoeften.

1. Bh-bandjes en -verlengers

Tops en jurkjes met bijzondere design zien er over het algemeen mooi uit, maar zorgen ervoor dat het dragen van een bh een uitdaging wordt. Daarom zijn er bh-bandjes en bh-verlengers in verschillende varianten. Bh-verlengers kunnen in de rugsluiting van de bh aangebracht worden en eenmaal gekruist om de taille worden gedragen. Dit zorgt ervoor dat de rugsluiting iets lager wordt getrokken, wat vooral in het voordeel werkt bij kledingstukken met een laag uitgesneden rug. Transparante bh-bandjes kunnen aangebracht worden bij bh’s met afneembare bandjes. Ook kunnen ze bij vrijwel alle strapless bh’s en multiway bh's aangekoppeld worden. Bh-bandjes met strass verfraaien uw bh en zien er zeer mooi uit wanneer ze zichtbaar zijn onder een doorzichtige blouse.

2. Kleef-bh’s en nippies

Kleef-bh’s zijn beschikbaar in verschillende varianten: de dunne, niet-gewatteerde variant die onder de borst wordt aangebracht of de licht-gewatteerde variant die op de borst gekleefd wordt. De niet-gewatteerde variant is ademend, zelfklevend en geeft vooral bij kleinere cupmaten zachte ondersteuning. De variant met licht voorgevormde cups geeft steun, lift de borst omhoog en vormt een mooi decolleté. De zelfklevende bh zorgt voor een grote steun onder rugloze en laag uitgesneden shirts. Zogenoemde nippies zijn ronde stickers voor de tepels. Aan de ene kant zijn er varianten van zacht schuimmateriaal of siliconen welke de tepels onder strakke tops afdekken. Aan de andere kant zijn er sexy versies van satijn en kant, welke de tepels juist benadrukken onder transparante tops.

3. Bh-siliconen en inlays

Bh-siliconen borstomvang cupmaten bikinitop cup-inlays

4. Clips en tapes

clips bh-band klevende strips

Vijf trucs voor de perfecte pasvorm van de kleef-bh  1. Kleef-bh’s met lichtgevormde cups en een centrale sluiting kunnen het beste op zo’n manier worden aangebracht dat de schalen op het bovenste gedeelte van de borst liggen.
  2. Voordat je de bh opplakt, is het aan te raden om de huid schoon te maken en goed te laten drogen.
  3. Open hierna de verpakking, draai de cups naar buiten en verwijder de beschermfolie. Bewaar deze goed om ze opnieuw te gebruiken na het dragen van de bh.
  4. Plaats eerst de ene en dan de andere pad door ze bij de uiteinden vast te houden en ze op de borst te plaatsen op zo’n manier dat ze diagonaal naar boven uitsteken. De beste manier om dit te doen is om in de spiegel te kijken om er zeker van te zijn dat beide cups op dezelfde hoogte worden gelijmd.
  5. Wanneer beide cups opgeplakt zitten, kan je de vergrendelhaak sluiten en hiermee een goed push-up effect creëren.

Conclusie: kleine hulpjes voor verfijnde outfits

  • Met een uitgesneden rug, strapless topje of transparante blouse zijn bh-accessoires praktische hulpjes, welke ervoor zorgen dat je verfijnde outfit een finishing touch krijgt. Ze toveren prachtige decolletés tevoorschijn en zorgen voor een geweldig draagcomfort.
  • Bh-verlengers en transparante bh-bandjes zorgen ervoor dat je bh onzichtbaar wordt onder rugloze jurkjes en strapless tops.
  • Cup-inlays toveren een volle decolleté naar voren binnen enkele seconden. Ze passen zich aan aan jouw lichaamsfiguur en vergroten je buste visueel tot twee cupmaten en komen vooral tot hun recht onder wijde cut-out tops en jurkjes.
  • Clips en tapes zorgen voor een goede pasvorm. Met zachte plastic clips kun je je bh-bandjes laten verdwijnen onder croptops. Dubbelzijdig zelfklevend tape helpt je om losvallende stoffen op hun plaats te houden.