Bikini’s van sunflair 2019

Schitter deze zomer in een nieuwe bikini van Sunflair een van de top badmode merken van LASCANA! Sunflair bikini’s onderscheiden zich door de grote voorliefde voor details van de designers van het merk. De prijs/kwaliteit verhouding van sunflair is fantastisch, de bikini’s bestaan vaak uit een set van bikinitop en bikinibroekje en zijn vaak gemaakt in beugelbikini model. Color-blocking is goed zichtbaar in de swimwear van Sunflair. Vaak wordt in de Sunflair bikini zwart deze zwarte ondertoon met kleur gecombineerd voor een sexy maar zomerse look.

Inhoudsopgave

Van het meest luxe strand tot aan het zwembad bij jou in de achtertuin
Jouw Sunflair bikini thuisbezorgd
Of toch liever een Sunflair tankini?
Bestel nu jouw nieuwe favoriete Sunflair bikini bij LASCANA!

Van het meest luxe strand tot aan het zwembad bij jou in de achtertuin

In een bikini van Sunflair ben jij overal de ster. Kies bijvoorbeeld voor een push up bikini met modieuze contrastinzetten. Zelfverzekerdheid is gegarandeerd wanneer jij een bikini van Sunflair draagt. De sexy bikini’s van Sunflair hebben verstelbare bandjes en cups met extra versteviging zodat je figuur er altijd op z’n best uitkomt. Sunflair bikinibroekjes zijn altijd perfect uitgesneden waardoor jouw benen extra lang lijken in deze schitterende bikini. Bikini push-up

Jouw Sunflair bikini thuisbezorgd

Bestel je bikini’s online bij LASCANA en pas ze super fijn in de veiligheid van je eigen huiskamer. De service van LASCANA is perfect, je bestelt je bikini thuis op de bank, deze wordt bezorgd en je kan lekker de tijd nemen om je nieuwe Sunflair bikini te passen en uiteindelijk van de zomer te dragen op jouw favoriete zomerbestemming.

Of toch liever een Sunflair tankini?

Is een bikini toch niet helemaal jouw ding? Niet getreurd. Jouw favoriete merk ontwerpt ook fantastische Sunflair tankini’s. Deze zijn verkrijgbaar met extra lange top zodat deze mooi jouw buikje verbergt. Daarnaast zijn deze ook in eerste instantie gemaakt in een effen kleur en zijn er mooie kleurelementen aangebracht om de bikini die extra zomerse finishing touch te geven!

Bestel nu jouw nieuwe favoriete Sunflair bikini bij LASCANA!

Neem ook eens een kijkje op onze algemene bikini pagina voor bikini’s van andere top merken!