454 artikelen

Mooie bikini’s voor vrouwen met een kleine cupmaat

Vrouwen met een kleinere cupmaat (cup a en cup b) kunnen hun hart ophalen bij LASCANA. LASCANA biedt een groot aanbod bikini kleine cups aan. Zo zie jij er deze zomer sexy en sensueel uit in jouw nieuwe favoriete bikini. Maak je ook zeker niet druk over jouw ‘kleinere’ borsten, onzekerheid is nergens voor nodig. Jij gaat stralen deze zomer in de toffe bikini’s van LASCANA. De bikini’s voor dit seizoen zijn verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. Kies voor een mooie push-up bikini, een bandeau bikini of een toffe triangel bikini.

Inhoudsopgave

Tips bikini kleine cup
Straal op het strand in jouw nieuwe favoriete bikini
Welke bikini kies je met een kleine cup?
Bikini kleine cup kopen? Laat jouw figuur perfect uitkomen!
Koop jouw nieuwe favoriete bikini bij LASCANA!

Tips bikini kleine cup

  • Push-up: kies voor een push-up bikini voor een flinke volume boost, wil jij liever op een subtiele manier je borsten liften? Kies dan voor een bikini met vulling, hierdoor lijken je borsten optisch net iets groter.
  • Triangel: vrouwen met een kleinere cupmaat kunnen perfect een triangel bikini dragen. Deze laten jouw borsten iets groter lijken. Wil jij dit effect nog vergroten? Schuif de cups nog iets verder uit elkaar en vergroot het effect!
  • Accessoires: kies voor extra’s op je bikinitop! Ruffles & rushes zijn helemaal hip deze zomer en vergroten je cupmaat optisch. Ook felle kleuren en drukke prints kunnen perfect bij jouw decolleté.

Straal op het strand in jouw nieuwe favoriete bikini

Bij LASCANA hebben wij een ruim aanbod bikini’s online voor vrouwen met een kleine cup. Met een kleine cupmaat kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie push up bikini kleine cupmaat deze bikini zal jouw decolleté de perfecte finishing touch geven waardoor je deze zomer zult stralen aan het zwembad. Het positieve is dat je met een kleine cupmaat niet hoeft uit te kijken voor bepaalde kleuren of patronen: alles kan! Ook kun jij perfect een triangel bikini kleine cup dragen want je hebt geen stevige bandjes nodig zoals vrouwen met een groter decolleté. Dus laat die halter bikini’s maar thuis en ga lekker een dagje naar het strand in een fantastische triangel bikini. Houd jij toch van een beetje extra comfort? Kies dan voor een bikini kleine cup met beugel. Naast beugelbikini’s hebben wij bij LASCANA ook bikini’s met kleine cupmaat in ons assortiment met uitneembare padding, zo kun jij zelf kiezen of je dat kleine beetje push-up wel of niet in je bikini wilt dragen.

Welke bikini kies je met een kleine cup?

Vrouwen met een kleine cup zijn super vrij in de bikini keuze. Iedere bikini past bij jouw fantastische lichaam. Geef jouw decolleté net dat beetje extra flair door te kiezen voor ruffles & rushes op je bikinitop, hiermee trek je de aandacht naar je borsten toe en lijken ze optisch groter. Houd jij niet zo van al die extra’s op je topje? Kies dan voor een mooie bandeau bikini kleine cup met een tof bloemenprintje, super hip! Ben jij een romantisch type? Kies dan een bikini in een mooie pastelkleur. De bikini’s van LASCANA zijn de perfecte combinatie tussen sexy & stijlvol.

Bikini kleine cup kopen? Laat jouw figuur perfect uitkomen!

Zorg ervoor dat je bikini perfect zit zodat hij mooi blijft zitten wanneer je lekker het verkoelende water in duikt. Ook de cupmaat moet kloppen zodat jouw decolleté het beste tot zijn recht komt. Er is niet één beste bikini kleine cup ieder lichaam is anders, ieders borsten zijn anders en daarom is er een perfecte bikini voor iedereen. Dus kijk naar je eigen lichaam en laat dat de keuze voor je bikini beïnvloeden. Draag jij liever geen bikini? Draag dan een mooi badpak met een kleine cupmaat. Je kunt hierbij kiezen voor een badpak met hippe cut-outs, als deze rond je taille zitten zullen je borsten optisch groter lijken. Daarnaast kun je kiezen voor een badpak met beugel, deze geven jouw borsten een bescheiden ‘push-up’ effect.

Koop jouw nieuwe favoriete bikini bij LASCANA!