Grote maten tankini’s bij LASCANA

Nog geen perfecte bikini of badpak gevonden voor komende zomer? Misschien is een tankini wel iets voor jou! Bij LASCANA hebben we een ruim aanbod tankini’s en grote maten tankini’s. Ben je op zoek naar meer informatie? Lees dan vooral onze tips voor de perfecte grote maten tankini!

Inhoudsopgave

Collectie grote maten tankini’s bij LASCANA
Voordelen van grote maten tankini’s
Kleurrijke combinaties
Draag je tankini als zomerse top
Verheug jij je nu ook al op de zomer?

Collectie grote maten tankini’s bij LASCANA

Uiteraard heeft LASCANA grote maten tankini’s in de collectie. LASCANA biedt badmode voor alle vrouwen. Er zijn verschillende soorten tankini’s op de website te vinden, voor ieder wat wils! Een tankini is perfect als je liever iets meer bedenkt gekleed wil gaan op het strand of in het zwembad, maar toch ook nog het comfort van een bikini wil ervaren.

Voordelen van grote maten tankini’s

Er zijn allerlei verschillende tankini’s: oversized tankini’s, bandeau tankini’s, strakke tankini’s, beugel tankini’s, halter tankini’s en ga maar door. Voor iedere vrouw is er een perfect model te vinden. Als je liever je buik bedekt op het strand of in het zwembad is een tankini perfect! Eventueel kun je tijdens het zonnen je top omhoog doen, zodat je buik ook bruin wordt. Dit is natuurlijk een groot voordeel t.o.v. een badpak. Een ander voordeel is dat een tankini top makkelijk te combineren is met een rok of een strandbroek. Op die manier is de top ook gewoon te gebruiken als zomerse top. Super handig!

Kleurrijke combinaties

De verschillende modellen tankini’s zijn in de mooiste kleuren en prints verkrijgbaar. Je kunt jouw persoonlijke stijl laten zien met jouw prachtige grote maten tankini! Tankini’s in effen kleuren zijn erg elegant en tankini met bloemenprints zijn erg vrouwelijk en benadrukken je rondingen. Je kunt jouw verschillende tankini’s natuurlijk ook mixen en matchen. Zo kun je lekker veel afwisselen en zie je er iedere keer weer uniek uit.

Draag je tankini als zomerse top

Jouw tankini top is ideaal om in de zomer als top te dragen. De tankini top is dus super veelzijdig! Je kunt dus bijvoorbeeld eerst naar het strand en daarna gelijk door om ergens een hapje te gaan eten, zonder om te hoeven kleden! Combineer de tankini top bijvoorbeeld met een mooie lange rok en een zomerse hoed. Als je liever iets sportievere kleding draagt, is een culotte broek erg geschikt. Vergeet niet wat mooie zomerse accessoires te dragen, om je look helemaal af te maken.

Verheug jij je nu ook al op de zomer?

De grote maten tankini is een super uitvinding en laat jou stralen op het strand! Tankini sets zijn de ideale combinatie van een badpak en bikini, en ook nog eens modebewust. Accentueer je silhouet in een body hugging tankini, of bedek eventuele probleem gebieden met behulp van een ruim vallende tankini. LASCANA biedt genoeg keuze om stijlvol en zelfverzekerd naar het strand te gaan!