25 artikelen

Goedkope badpakken

Geef jij liever niet zoveel geld uit aan een nieuw badpak? LASCANA heeft gelukkig ook aanbof aan goedkope badpakken. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in de badmode sale, hier vind je duurdere badpakken die flink zijn afgeprijsd. Ook met een lager budget kun je jouw perfecte nieuwe badpak vinden!

Inhoudsopgave

De beste kwaliteit voor een lagere prijs
Het badpak: sportief of vrouwelijk
Hoe verzorg je badkleding?
Bestel snel jouw favoriete badpak voor de zomer

De beste kwaliteit voor een lagere prijs

Als je nieuwe badpak een goede kwaliteit heeft, gaat deze een stuk langer mee. Je wilt je badpak na een vakantie natuurlijk niet gelijk moeten vervangen! LASCANA biedt alleen merken aan met hoge kwaliteit badkleding, denk aan merken als adidas, Buffalo, H.I.S. en eigen merk LASCANA. Ook in de sale vind je de beste merken voor een super voordelige prijs.

Het badpak: sportief of vrouwelijk

Goedkope badpakken zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Houd jij meer van een sportieve look? Of ga je voor een verleidelijk en vrouwelijk badpak? Goedkope badpakken zijn ideaal als je minder geld wilt uitgeven en je lichaam iets meer wilt bedekken. Een klein buikje valt niet op in een badpak. Als je graag sport op het strand kun je het beste kiezen voor een sportief badpak van bijvoorbeeld adidas. Kies een badpak met diep decolleté als je graag vrouwelijk gekleed bent.

Hoe verzorg je badkleding?

Of je nu een duur badpak of goedkoop badpak draagt, het is belangrijk om je badkleding goed te verzorgen. Na het zwemmen spoel je het schadelijke chloorwater of zout zeewater meteen uit je badpak om kans op schade te verminderen. Was het badpak zo snel mogelijk en het liefst met de hand. Als je het badpak toch in de wasmachine wilt doen, was dan op een lage temperatuur.

Bestel snel jouw favoriete badpak voor de zomer

Vergeet niet even een kijkje te nemen op onze algemene badpakken pagina voor LASCANA’s gehele assortiment badpakken!