111 artikelen

Grote maten badpakken bij LASCANA

Ben jij op zoek naar een perfect badpak en kun je wel een beetje hulp gebruiken? Lees dan vooral even deze tekst. Hier kun je meer informatie vinden over badpakken en lezen welke badpakken geschikt zijn voor jou. Zo ben je perfect voorbereid op de zomer!

Inhoudsopgave

Verkoopt LASCANA ook grote maten badpakken?
Hoe kun je een klein buikje het beste verbergen?
Hoe verbloem je brede heupen?
Maak je strandlook af met de mooiste accessoires
Wel of geen patronen bij grote maten badpakken>
Badpakken voor vrouwen met een grotere maat

Verkoopt LASCANA ook grote maten badpakken?

Natuurlijk verkoopt LASCANA ook badpakken in grotere maten en cupmaten. Iedere vrouw kan bij de webshop van LASCANA terecht. Naast badpakken zijn er ook grote maten bikini’s en grote maten tankini’s. Op onze webshop slaag je gegarandeerd.

Hoe kun je een klein buikje het beste verbergen?

Een klein buikje kun je makkelijk verbergen onder een badpak of corrigerend badpak. LASCANA heeft ook badpakjurkjes in de collectie. Een badpakjurk laat je silhouet erg mooi uitkomen en bedekt eventuele probleemgebieden, ideaal! Kies de juiste maat voor het badpak, een te klein badpak zorgt ervoor dat je juist zwaarder lijkt dan je bent, omdat het niet flatteus is. Het badpak moet dus niet snijden in je huid of je rondingen te veel plat duwen. Als het badpak niet knelt en perfect aanvoelt heb je de juiste maat gevonden.

Hoe verbloem je brede heupen?

Leg je liever geen aandacht op je heupen en zou je deze graag wat smaller laten ogen? Kies dan een badpak dat hoog uitgesneden is bij de benen. Een andere goede keuze is het badpakjurkje, deze valt over je heupen heen en geeft je een mooi silhouet. Je kan natuurlijk ook altijd nog een pareo om je heupen binden, zodat je de heupen kunt bedekken.

Maak je strandlook af met de mooiste accessoires

Met alleen een badpak is je strandlook natuurlijk nog niet af! Mooie accessoires maken je outfit compleet. Denk aan een strooien hoed, klassieke zonnebril en een mooie pareo of rok. Een strandtas is ook erg fijn om mee te nemen zodat je alle essentials voor een stranddagje niet vergeet! Denk aan: zonnebrandcrème, een tijdschrift of boek om te lezen, flesjes drinken en een handdoek.

Wel of geen patronen bij grote maten badpakken>

Wel of geen patronen? Patroontjes kunnen heel tricky zijn… Maar de juiste patronen kunnen heel goed uitpakken bij grote maten badpakken. Verticale strepen kunnen je lichaam optisch langer en smaller laten lijken. Een badpak met twee kleuren kan de aandacht meer vestigen op bijvoorbeeld je decolleté. Ook een print op de cups van het badpak benadrukt meer je borsten. Grote patronen kunnen de aandacht van probleemzones afleiden. Als je het liefste je taille benadrukt kies je voor een badpak met cutouts of print aan de zijkant.

Badpakken voor vrouwen met een grotere maat

LASCANA heeft een ruim aanbod in grote maten badpakken. Kies zwemkleding waar jij je goed in voelt en verheug je op een heerlijke vakantie of zomers dagje strand! Voor iedere vrouw is er een perfect badpak te vinden.