Type BH's

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel vormen, varianten en soorten BH’s. Op deze pagina hebben we alle type BH’s die wij bij LASCANA aanbieden omschreven. Want wat is nu precies het verschil? Hieronder staat de uitleg per soort zodat jij precies weet wat het beste bij jouw past! Met onderstaande uitleg gaan wij je helpen die ene belangrijke vraag te beantwoorden die iedere vrouw heeft: 'Welke BH past het beste bij mij?'

Balconette BH

De balconette BH heeft horizontale cups en de cups liggen dicht bij elkaar. Je krijgt hierdoor een diep en mooi decolleté. De bandjes staan ver uit elkaar, waardoor je hals en schouders extra mooi uitkomen.De balconette is laag uitgesneden en daardoor onzichtbaar onder kleding. Ook is hier vaak een strapless BH van te maken.


Bandeau/strapless BH

Wil jij dat er geen bandjes zichtbaar zijn bij het dragen van een strapless top of jurk? De bandeau BH is de ideale oplossing. De bandeau BH heeft afneembare bandjes, waardoor hij ook als strapless BH gedragen kan worden. De BH heeft een brede band zodat je borsten genoeg steun hebben. Ben jij op zoek naar dé ideale BH voor onder een strapless jurkje of top? De bandeau BH is perfect!


Beugel BH

Bij een beugel BH zitten er beugels aan de onderkant van de cups. De beugels zorgen voor meer steun en comfort. Ook zorgt de beugel voor een mooi en rond decolleté. Ook is een beugel BH geschikt voor vrouwen met grotere borsten. Dit komt omdat de beugel zorgt voor extra ondersteuning.Bralette BH

Een bralette lijkt op een bustier, maar heeft meer een model vorm. Een bralette is super vrouwelijk en elegant. Het is net iets meer dan een standaard BH. Vaak heeft een bralette kant, wat zorgt voor een mooie uitstraling. Bustier BH

Een bustier is een echte trend. Deze BH heeft een hele mooie vorm en een brede band. Vaak zitten er geen beugel in deze BH, waardoor het extra comfort biedt. Een bustier/bralette komt vaak ook iets lager dan een ‘gewone’ BH. Ook kunnen bepaalde bustiers als ‘top’ gebruikt worden.
Halter BH

Wat uniek is aan deze BH, is dat deze 1 bandje heeft in plaats van 2. Geen afzakkende bandjes, wie wil dat nou niet? Ook zijn deze BH’s ideaal onder een top of jurkje met blote rug of neksluiting. 
Minimizer BH

Ben jij op zoek naar een BH waardoor jouw borsten wat kleiner lijken? De minimizer BH zorgt ervoor dat jouw borsten optisch kleiner lijken. De vorm van deze BH zorgt ervoor dat de borsten gelijk verdeeld worden en geeft veel steun. De minimizer heeft dan ook een brede band, waardoor jouw borsten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. De gehele borst wordt bedekt bij deze BH, waardoor je borsten 1 cupmaat kleiner lijken. Perfect wanneer jij volle borsten hebt!
Push up BH

Een BH met een opgelift effect? Deze BH staat bekend om de extra vulling waardoor je borsten omhoog ‘geduwd’ worden en dichter bij elkaar komen. Dit zorgt ervoor dat je borsten groter lijken. Ook zorgt een push-up BH voor een mooi decolleté. De vullingen zijn soms uitneembaar. Dit is handig voor vrouwen met ongelijke borsten.
De push-up is er in allerlei soorten, kleuren en modellen en er is er altijd wel een die perfect bij jou past!
Sport BH

De naam zegt het al. Deze BH is ervoor gemaakt om mee te sporten. Ben jij op zoek naar een goed zittende BH die genoeg steun geeft tijdens het sporten? De vorm van de sport BH zorgt voor extra ondersteuning en comfort. De stof is elastisch en extra ademend. De intensiviteit kan per sport BH verschillen. De ene is speciaal gemaakt voor extreme sporten en de ander voor de wat minder heftige sporten. Bekijk het assortiment en kies jouw perfecte sport BH.
T-shirt BH

Een BH die onzichtbaar is onder je kleding? De t-shirt BH is niet zichtbaar en dit komt door de gladde, naadloze cups zonder versieringen. Deze BH is dus perfect onder kleding met een strakke stof. De t-shirt BH heeft voorgevormde cups waardoor je borsten mooi rond zijn en de BH ook niet doorschijnt.
Triangel BH

Driehoekige cups! Dat is wat deze BH uniek maakt. In tegenstelling tot de andere BH’s met ronde cups. Deze BH heeft vaak geen vulling of beugel en is geschikt voor vrouwen met wat kleinere borsten. Dit komt omdat de triangel wat minder steun biedt en wat speelser is.
Voedings BH

Deze BH’s zijn gemaakt voor vrouwen die borstvoeding moeten geven. De cups zijn gemakkelijk los te maken en de bandjes zijn non-slip. Deze BH geeft veel ondersteuning voor gevoelige borsten. Ook de band is extra sterk om ondersteuning en comfort te bieden.
Voorgevormde BH

Alle BH’s met cups en beugel zijn voorgevormde BH’s.