Minimizer bh

Je voorgevel optisch verkleinen met een minimizer bh

Wat is een minimizer bh?

Hoewel veel vrouwen zoeken naar manieren om de borsten groter te laten lijken middels siliconen, push-up bh’s en vullingen, hebben vrouwen met grote borsten veel zorgen om deze juist meer te verbergen. Een minimizer bh biedt de uitkomst voor deze dames. De minimizer bh laat de borsten namelijk kleiner lijken. Optisch gezien verkleint de bh de borsten met één hele cupmaat. De cup wordt minder diep en minder breed gemaakt, waardoor de borst wordt verspreid over een groter oppervlak en daardoor platter is. Hierdoor ziet je boezem er minder omvangrijk uit. Bovendien heeft een minimizer bh een goede pasvorm die zorgt voor een mooie vorm van de borsten en de nodige steun en comfort op de juiste plekken. De bh’s behoren tot de prijzige lingerie, maar zijn zeker waar voor je geld.

De juiste bh maat doet wonderen

De meeste vrouwen dragen een verkeerde bh maat. Dit geldt voor maar liefst 80% van alle vrouwen in Nederland. Vaak is de omvang te groot en de cup te klein. Zeker als je grote borsten hebt, kan de juiste bh wonderen doen voor je figuur en decolleté. Grote borsten zijn zwaar en hebben daarom veel steun en comfort nodig. Een bh met een grote omvang zit vaak ruim, waardoor deze weinig steun kunnen bieden voor de borsten en daardoor zorgen voor ongemak en rugklachten. Ook een te kleine bh is geen goede optie, aangezien de borsten dan groter lijken door het push-effect. Als je het lastig vindt om de juiste bh maat te kiezen, kun je jouw borsten en borstomvang laten meten in lingeriewinkels, zodat je in het vervolg altijd de goede maat hebt!

Tips voor het dragen van geschikte shirts

  • Koop geen vormloze shirts. Deze laten je borsten groter lijken dan wanneer je een strak en getailleerd shirt draagt.
  • Draag neutrale kleuren, om geen aandacht naar de borsten te trekken. Ga voor donkere kleuren als bruin, zwart en grijs.
  • Let op details en sieraden. Een lange ketting of franjes en knoopjes op topjes en shirts leggen de nadruk op je voorgevel.
  • Draag shirts met een lage hals. Veel vrouwen denken dat een hoge hals of een coltrui de borsten extra bedekt en minder laat opvallen. Integendeel, ze lijken juist groten dan wanneer je een V-hals draagt die niet te diep is. Een V-hals benadrukt de lengte van je nek, waardoor je borsten optisch smaller lijken.