Corrigerende body’s

Een zelfverzekerd gevoel en mooie uitstraling hangt niet alleen van je kleding af, maar ook van wat je onder je kleding draagt. Je voelt je beter in mooie lingerie. Ben je echter toch wat onzeker over bepaalde probleemgebieden? Kies dan voor shapewear! Dames shapewear voelt als een tweede huid en zorgt ervoor dat jouw silhouet perfect uitkomt. Zo ben je in no time weer helemaal in topvorm.

Wanneer je corrigerend ondergoed draagt, staat strakke kleding een stuk mooier. Je silhouet krijgt een mooiere vorm en cellulitis en andere oneffenheden van de huid worden glad gestreken. Een corrigerende body is vooral geschikt voor tops, jurken en andere strakke kledingstukken. Modellerende body’s geven een mooie vorm aan je buik, billen en borsten. Ze corrigeren alleen de plekken die nodig zijn terwijl de vrouwelijke rondingen worden behouden. Deze shaping body’s geven een shapend effect aan de buik, versmallen de taille, geven de borsten een ronde vorm en verbloemen love handles bij de heupen en rug. Zo kun je met één kledingstuk meerdere probleemgebieden aanpakken!

Inhoudsopgave

Shaping body’s bij LASCANA
Corrigerende body voor iedere dag?
Meer shapewear bij LASCANA

Shaping body’s bij LASCANA

Sommige corrigerende bodys hebben een ingebouwde bh, voorgevormde cups of bedekken je bh. Andere modellerende body’s bedekken de bh juist niet, dus deze beïnvloeden niet de vorm van je boezem. Hier moet je dus nog wel een bh bij dragen. Het voordeel is dat je zelf kan kiezen of je gaat voor een t-shirt bh, een beugel bh of juist wat meer volume wilt creëren met een push-up bh.

Veelal hebben shaping body’s een sluiting aan de onderkant bij het kruis. Dit zorgt voor net wat meer draagcomfort, omdat je jezelf niet helemaal hoeft uit te kleden als je naar de wc wilt. Heb jij een grotere cupmaat? Dan zorgt een body met brede schouderbandjes voor meer steun bij de borsten. Ben je bang dat bodyforming ondergoed ouderwets of saai is? Maak je geen zorgen! Tegenwoordig heeft shapewear een luxe en zelfs sexy uitstraling vanwege kanten onderdelen en andere mooie details en afwerkingen.

Corrigerende body voor iedere dag?

Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden? Shapewear zit nauw aangesloten en strak om je lichaam om zijn vormende werking te kunnen uitoefenen en het lichaam slanker te laten lijken. Het kost weliswaar wat meer moeite om shaping lingerie aan- en uit te trekken, maar dit is dan ook het enige ongemak wat je zou moeten ervaren. Shaping body’s en ander corrigerend ondergoed moeten je voldoende bewegingsvrijheid geven en comfortabel zitten. Het is niet de bedoeling dat je jezelf ongemakkelijk voelt of bijvoorbeeld buikpijn krijgt van je body. Heb jij een nieuwe corrigerende body online gekocht? Draag deze dan een paar minuten en beweeg er ruim in om te checken of je jezelf niet belemmerd of onaangenaam voelt. Zo kun je comfortabel iedere dag je favoriete shapewear aan.

Meer shapewear bij LASCANA

Corrigerende tops & corrigerende broekjes.