Bij een appelfiguur heb je vaak volle borsten en de nadruk ligt bij dit figuur op het middenlichaam. Vaak heeft iemand met een appelfiguur een buikje, maar dat is geen reden om je onzeker te voelen in lingerie! Onze tip is om je onderlichaam te benadrukken. Kies voor een hoger vallend of corrigerend broekje. Je buikje zal hierdoor worden verbloemd en je benen lijken langer. Kies voor een broekje met veel details of print. De nadruk zal hierdoor naar je onderlichaam verschuiven. Wanneer je de nadruk juist wat meer op je volle borsten wil leggen, kies dan voor een BH met print. Ga wel voor een BH met genoeg ondersteuning. 
446 artikelen

Appelfiguur lingerie in de meest complete online shop voor Lingerie: LASCANA!

Heb jij zin om lekker online te shoppen naar Appelfiguur lingerie? Bij LASCANA zit je altijd goed. Ga voor een makkelijk overzicht van de nieuwste modellen in het assortiment Appelfiguur lingerie naar lascana.nl. Laat je verrassen met een ruim aanbod en schaf je artikelen aan tegen scherpe prijzen. Je vindt je favoriete merken op het gebied van Appelfiguur lingerie zeker terug bij LASCANA.

Betaal bij LASCANA zoals je wenst

Je kunt bij LASCANA betalen op de manier zoals jij wilt. Heb je jouw nieuwe toffe Appelfiguur lingerie gevonden? Selecteer dan direct een betaalvorm naar keuze. Bij ons reken je eenvoudig jouw artikelen uit een groot assortiment Appelfiguur lingerie af in maandelijkse termijnen, of je betaalt via iDeal of acceptgiro. Kies tijdens het afronden van de bestelling de gewenste betaalmethode en het uitkijken naar je pakketje kan beginnen.

LASCANA bezorgt jouw Appelfiguur lingerie gemakkelijk aan huis!

Het bestelproces van LASCANA is heel eenvoudig, zodat je optimaal kunt genieten van je nieuwe Appelfiguur lingerie. Laat je artikelen gewoon aan de voordeur afleveren. Tijdens het online plaatsen van jouw bestelling, rekent LASCANA de bezorgkosten in je winkelwagentje automatisch mee. Daar staan ook meteen de verwachte levertijden vermeld. Haal je jouw artikelen liever op wanneer jou dat uitkomt? Laat ze dan bezorgen bij een PostNL Servicepunt.

Jouw Appelfiguur lingerie kun je binnen 30 dagen terugsturen naar LASCANA

Je bestelling is aangekomen, tijd om je nieuwe items te passen thuis! Blijkt de maat van jouw Appelfiguur lingerie toch niet helemaal goed te zijn? Of heeft het artikel net niet de pasvorm die goed bij jou past? Wat jouw reden ook is, LASCANA biedt je de mogelijkheid om je artikelen te ruilen of te retourneren. Stuur ze binnen 30 dagen retour en selecteer gewoon iets anders in onze Appelfiguur lingerie shop.