Wat is GOODproduct

Vind jij het belangrijk dat je een artikel koopt dat op maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke wijze geproduceerd is? Dan zijn de artikelen van GOODproduct echt iets voor jou!

Binnen ons eigen LASCANA-assortiment hebben we een ruim aantal artikelen die het label GOODproduct dragen. GOODproduct bestaat weer uit een twintigtal keurmerken die stuk voor stuk laten zien dat het product op eerlijke wijze geproduceerd is.

We gebruiken bijvoorbeeld katoen dat in samenwerking met Cotton made in Africa wordt geproduceerd. Het Cotton made in Africa-initiatief zorgt voor de ontwikkeling van duurzame katoenbouw met hulp van lokale Afrikaanse katoenboeren die hier onderwijs en een eerlijke vergoeding voor terugkrijgen. In het assortiment van LASCANA is geen plaats voor bont en alle lederen producten zijn afkomstig van runderen, varkens, geiten en schapen waarvan de huid een bijproduct is van de levensmiddelenindustrie.

Met GOODproduct geven we jou dus de mogelijkheid om mooie, modieuze artikelen aan te schaffen die op eerlijke wijze geproduceerd zijn.

Wil je alle duurzame artikelen van GOODproducts bekijken? Klik dan hier.


 Terug naar GOODproduct