14 artikelen

Corrigerende badpakken: tips & trends

Geen zin om uren te zweten in de sportschool voor die perfecte summerbody maar toch graag goed voor de dag komen tijdens een dagje genieten op het strand. Kies dan voor een corrigerend badpak! Met een mooi corrigerend badpak ben je zonder moeite weer helemaal in vorm. Met een corrigerend badpak wordt de nadruk gelegd op je goede punten en je minder flatterende gebieden worden netjes gecamoufleerd. Zo kun jij schitteren op het strand in de mooiste badmode zonder uren te zwoegen in de sportschool!

Inhoudsopgave

Corrigerende zwempakken bij LASCANA
Wat moet je vermijden bij het kiezen van zwemkleding?
Wat moet je wel kiezen om je probleemgebied te verbloemen?
Laat je silhouet perfect uitkomen in een corrigerend badpak
Corrigerende badpakken bij LASCANA
Populaire maten
Populaire categorieën

Corrigerende zwempakken bij LASCANA

Met ons assortiment corrigerende badpakken verbloem jij jouw probleem gebieden zonder hier te veel moeite voor te doen. In deze tekst zullen wij jou uitleggen hoe je dit het beste kunt doen.

Een klein buikje is makkelijk te verstoppen onder een mooi dames badpak. De corrigerende badpakken in de LASCANA webshop zijn verkrijgbaar in vele kleuren en modellen waardoor we zeker weten dat er ook iets bijzit in jouw smaak. Mocht je nu denken: een corrigerend badpak is echt helemaal niets voor mij neem dan een kijkje op onze tankini pagina. Tankini’s zijn een goed alternatief voor een corrigerend badpak omdat zij je buikje ook mooi verbloemen net zoals het corrigerende badpak. LASCANA heeft de mooiste badmode voor iedereen.

Wat moet je vermijden bij het kiezen van zwemkleding?

Pas op dat je geen badpak kiest met te veel decoraties rond het buikgebied. Doordat je optisch de nadruk op het buikgebied legt zal de buik er groter uitzien dan deze in werkelijkheid is. Daarnaast moet je ook niet kiezen voor horizontale strepen op het badpak, deze zullen er ook voor zorgen dat je buik optisch groter lijkt.

Wat moet je wel kiezen om je probleemgebied te verbloemen?

Wat je wel kunt doen is bijvoorbeeld kiezen voor een zwart badpak. Donkere kleuren zijn namelijk perfect om een klein buikje te verbloemen. Het is ook verstandig om een badpak te kiezen met decoratie rond je nek, hierdoor wordt de aandacht helemaal afgeleid van je buik naar je decolleté en is je probleemgebied minder in zicht. Natuurlijk zorgt het dragen van een corrigerend badpak er sowieso al voor dat je buikje er optisch kleiner uitziet. Je kunt ook zeker leuke printjes dragen zoals geometrische prints, dierenprintjes en grote patronen, deze leiden af van eventuele opvallende probleemgebieden. Kies niet voor kleine patroontjes, deze zorgen er juist voor dat je probleemgebied er groter uitziet. Draag een corrigerend badpak op een heerlijke zomerse dag en show jouw mooiste silhouet.

Laat je silhouet perfect uitkomen in een corrigerend badpak

Door het dragen van een corrigerend badpak accentueer je je fantastische heupen, taille en borsten en verbloem je je buikje. Wat wil je nog meer? Er zijn ook push-up corrigerende badpakken, deze geven je decolleté nog een beetje extra pit.

Corrigerende badpakken bij LASCANA

Bij LASCANA hebben we volop keuze als je op zoek bent naar je nieuwe favoriete corrigerende badpak. Denk bijvoorbeeld aan een corrigerend badpak met all-over print of eentje met de trend van dit jaar een groot logo, altijd goed! Daarnaast hebben we bij LASCANA corrigerende badpakken met beugel en kun je ook kiezen voor een corrigerend badpak met voorgevormde cups. We hebben daarnaast badpakken in grote maten en goedkope badpakken in de aanbieding. Bij LASCANA is het assortiment ongekend groot! LASCANA: It’s a woman’s world.

Populaire maten

Corrigerend badpak maat 46, corrigerend badpak maat 48

Populaire categorieën

Badpak grote cup, goedkope badpakken