Sunflair badpakken 2017

Droom jij ook al weg bij de gedachte aan vakantie? Lekker de hele dag aan het strand doorbrengen, een cocktail halen bij de strandbar en ’s avonds een romantisch etentje en wandeling over de boulevard met je geliefde. Wat natuurlijk niet kan missen is een nieuw badpak van Sunflair, één van de top badmode merken van LASCANA! Sunflair badpakken onderscheiden zich van andere badpakken door hun karakteristieke, contrasterende kleurvlakken. Sunflair badpakken hebben fantasievolle designs waarbij vlakken met een kleurrijke print worden gecombineerd met effen zwart. Zo krijgt de badmode van Sunflair zijn stijlvolle uitstraling. Dit kleurcontrast is opvallend en zal je zeker bewonderende blikken opleveren. De badpakken hebben een onderbuste-elastiek wat zorgt voor extra steun. Bovendien hebben ze een versteviging bij de borst, en dit geeft je borsten een mooie vorm en laat je decolleté elegant uitkomen. Vaak zijn de schouderbandjes verstelbaar, zodat je het ultieme draagcomfort kunt bereiken.

Inhoudsopgave

Jouw Sunflair badpak gemakkelijk besteld
Liever een Sunflair bikini of tankini?
Shop nu jouw perfecte Sunflair badpak bij LASCANA!

Jouw Sunflair badpak gemakkelijk besteld

Bij LASCANA kun je jouw nieuwe badpak online kopen en ze gemakkelijk laten thuisbezorgen. Zo kun je het badpak prettig en veilig in je eigen huiskamer passen, zodat je jezelf niet in een krappe, slecht-verlichte paskamer hoeft te wurmen. Je kunt op deze manier lekker de tijd nemen om te passen en te beslissen in welk Sunflair badpak jij de warme zomerdagen op het strand wilt doorbrengen.

Liever een Sunflair bikini of tankini?

Is een badpak toch niet jouw favoriete vorm van zwemkleding en draag jij liever een bikini of tankini? Dat kan! Sunflair ontwerpt ook leuke bikini’s en mooie tankini’s. De Sunflair bikini’s en tankini’s hebben dezelfde kleurrijke en stijlvolle uitstraling. De bikini geeft je een sexy en zomerse look en laat je silhouet op een verleidelijke manier uitkomen. Het voordeel van een tankini is de lange top waarmee je gemakkelijk eventuele probleemgebieden rond de buik kunt verbergen.

Shop nu jouw perfecte Sunflair badpak bij LASCANA!

Neem vooral ook een kijkje op onze algemene bikini pagina voor bikini’s van andere top merken!